HomeNieuwsEntertainmentGeorge Clooney danste op koninklijk huwelijk met Meghan én Kate

George Clooney danste op koninklijk huwelijk met Meghan én Kate

George Clooney heeft zich heel goed geamuseerd op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Volgens de tabloids stond de acteur ’s avonds op de dansvloer te shaken met de bruid en haar kersverse schoonzus Kate Middleton.

George Clooney heeft al langer de reputatie van een sfeermaker en dat heeft hij nog eens in de verf gezet op het huwelijk van het jaar. De acteur was samen met vrouw Amal te gast op het trouwfeest van Meghan Markle en prins Harry. Na de officiële plechtigheid volgde ’s avonds een informeel dansfeest. Daar greep Clooney naar het schijnt zijn kans.

Niet altijd prijs

Volgens de gespecialiseerde Britse pers durfde de Amerikaanse ster het aan om de bruid mee de dansvloer op te trekken en haar zijn beste moves te tonen. Maar daar stopte het niet. Clooney zou ook Kate Middleton, de vrouw van Harry’s broer William, ten dans gevraagd hebben. Maar Hollywood-sterren zijn ook menselijk. Zo wilde de acteur zich ook wagen aan een dansje met Sarah ‘Fergie’ Ferguson, de tante van Harry, maar die wees het aanbod vriendelijk af.

Het bericht George Clooney danste op koninklijk huwelijk met Meghan én Kate verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels