HomeNieuwsEntertainmentBeyoncé koopt haar eigen kerk

Beyoncé koopt haar eigen kerk

Beyoncé is voortaan de trotse eigenares van haar eigen kerk. Het gebouw, dat niet ver ligt van de woonplaats van haar zus Solange, werd niet meer gebruikt. Wat Queen B met de kerk plant te doen, is nog niet bekend.

Wat moet je doen als je alles al hebt? Je kan bijvoorbeeld een kerkgebouw aanschaffen, zoals Beyoncé heeft gedaan. De zangeres kocht een stenen kerk van bijna 700 vierkante meter in New Orleans. Het gebouw is niet ver verwijderd van de woning van Solange, de zus van Queen B. De kerk dateert van in het begin van vorige eeuw en stond geschat op 850.000 dollar, of 724.000 euro. Hoeveel de popster betaalde, is niet bekend.

Kerkkoor dat Survivor zingt

Het is ook nog niet duidelijk wat de plannen van Beyoncé met het gebouw zijn. De kerk werd al een tijdje niet meer gebruikt, sinds de laatste mensen uit de parochie overleden. Misschien kan Queen B inspiratie opdoen bij een christelijke gemeenschap uit San Francisco die enkele weken geleden een dienst aan haar opdroegen. Zo werden er verschillende nummers van de popster gezongen en stonden de teksten in het teken van de strijd voor vrijheid.

Het bericht Beyoncé koopt haar eigen kerk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels