HomeNieuwsEntertainmentGênant: er staat een foutje in tatoeage van Justin Bieber

Gênant: er staat een foutje in tatoeage van Justin Bieber

Tot grote vreugde van heel wat tienermeisjes heeft Justin Bieber een foto van zijn bovenlichaam op Instagram geplaatst. Op het kiekje is te zien dat zijn hele romp bijna bedekt is onder de inkt. Wie goed kijkt, spot een onjuistheid.

De fout staat op de rechterbovenborst van de 24-jarige Canadees. De zanger heeft een tatoeage van 4 romeinse cijfers: 1,9,7 en 5. Zo wil Bieber een ode brengen aan het geboortejaar van zijn moeder. Alleen zou geen enkele oude Romein dit begrijpen, want om het jaartal 1975 te maken, gebruikten de Romeinen de lettercombinatie MCMLXXV. De M staat daarbij voor het getal 1000, C voor 100, L voor 50, X voor 10 en V voor 5. De tienerster liet de cijfers in 2012 plaatsten, toen hij achttien jaar was.

Selena Gomez

Selena Gomez heeft ook een cijfercombinatie op haar lichaam laten zetten. De ex-vriendin van Bieber liet in haar nek de Romeinse cijfers LXXVI tatoeëren. Die staan voor het getal 1976, het jaar waarin haar moeder werd geboren. In tegenstelling tot haar ex is deze combinatie wel correct.

Het bericht Gênant: er staat een foutje in tatoeage van Justin Bieber verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels