HomeNieuwsEntertainmentGelekte video bewijst dat vriend van Khloé Kardashian vreemdgaat

Gelekte video bewijst dat vriend van Khloé Kardashian vreemdgaat

Voor wie er nog aan twijfelde: Tristan Thompson heeft zijn vriendin Khloé Kardashian wel degelijk bedrogen. Dat blijkt ook uit een nieuw filmpje dat gelekt werd door entertainmentsite TMZ.

Hollywood staat in rep en roer nu aan het licht is gekomen dat Tristan Thompson een scheve schaats heeft gereden. Terwijl zijn vriendin, de hoogzwangere Khloé Kardashian, thuis wacht tot ze van haar eerste kind moet bevallen, is de NBA-ster gespot in het gezelschap van een andere vrouw.

Een nieuwe video van entertainmentsite TMZ bewijst dat de vader in spe het niet zo nauw neemt met monogamie. Op de beelden is te zien hoe hij met verschillende vrouwen kust en knuffelt. De beelden daten van oktober vorig jaar, toen Khloé ongeveer drie maanden zwanger was.

Om het allemaal nog een beetje erger te maken, heeft een of andere vrouw een mogelijke sekstape met Thompson op Instagram geplaatst. Ook deelde ze nogal suggestieve berichten van de basketbalspeler én beweert ze dat ze ook zwanger is. Of dit ook daadwerkelijk klopt, is allesbehalve zeker, want het Instagramaccount is ondertussen verwijderd.

Gekwetst en vernederd

Khloé heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar volgens anonieme bronnen is de realityster volledig door het lint gegaan toen ze te horen kreeg over de misstap van haar wederhelft. “Ze is niet alleen gekwetst, maar voelt zich ook vernederd en is bezorgd om haar kind”, vertelt de bron nog aan Page Six. “Ze snapt gewoon niet hoe hij haar dit kan aandoen, zeker nu hun dochtertje bijna ter wereld komt. Al die stress is uiteraard niet goed voor het ongeboren kindje.”

Het bericht Gelekte video bewijst dat vriend van Khloé Kardashian vreemdgaat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels