HomeNieuwsEntertainmentFrances Lefebure: “Ik heb geen grote borsten, dus dat was wel leuk...

Frances Lefebure: “Ik heb geen grote borsten, dus dat was wel leuk om te doen”

‘Hotel Römantiek’-presentatrice Frances Lefebure leent haar stem aan de nieuwe film van Urbanus. Daarin vertolkt ze Juf Pussy, een sexy leerkracht. “Het was de eerste keer dat ik een seksbom mocht spelen”, klinkt het.

De 30-jarige presentatrice en actrice, die momenteel te zien is in ‘Studio Tarara’, is te horen in de tekenfilm ‘Urbanus: De vuilnisheld’. Daarin spreekt ze de stem in van Juf Pussy, de leerkracht die voor het klasje van Urbanus staat.

Van oren en poten voorzien

Frances was erg verheugd om de sexy rol op zich te nemen, en voor haar was het een primeur in haar acteercarrière. “Ze staat heel ver van mij af. Daarom vond ik het heel leuk dat ik ervoor gevraagd werd. Ik word meestal gecast als the girl next door. Het was de eerste keer dat ik een seksbom mocht spelen, weliswaar getekend, maar dat maakt mij niet uit. Zij leert de kinderen op een nogal onorthodoxe wijze tellen. Met haar borsten. (lacht) Ik heb zelf niet zo’n grote borsten, dus ik vond het wel tof om eens een personage te spelen dat goed van oren en poten voorzien is”, vertelt ze aan Showbizzsite.

Warme en lieve mens

De Gentse brunette was aanvankelijk niet echt thuis in het Urbanus-wereldje, maar mits een beetje huiswerk was ze al snel bijgeschoold. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik Urbanus niet zo goed kende. Ik heb dan wat over hem opgezocht en wat strips gelezen. Ik ben ook iets te jong om die dingen van vroeger te kennen”, klinkt het.

De 69-jarige Urbanus is meer dan dubbel zo oud als Frances en zou dus haar opa kunnen zijn. En dat zou ze erg fijn gevonden hebben. “Ik heb iets persoonlijks met Urbanus. Ik vind dat een super warme en lieve mens. Wij komen echt goed overeen. Ik vind dat echt een hele toffe. Ik wou dat hij mijn opa was. Hij is een erg kwieke, levendige man. Hij heeft nog veel energie”, besluit ze.

‘Urbanus: De vuilnisheld’ speelt momenteel in de bioscoop.

View this post on Instagram

A post shared by Frances Lefebure (@franceslefebure) on

Het bericht Frances Lefebure: “Ik heb geen grote borsten, dus dat was wel leuk om te doen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels