HomeNieuwsEntertainmentFoo Fighters eerste headliner van Rock Werchter

Foo Fighters eerste headliner van Rock Werchter

De Amerikaanse rockband Foo Fighters komt volgend jaar naar Rock Werchter. Dat heeft het festival woensdag aangekondigd. Het is de eerste headliner die bekend wordt gemaakt.

De Amerikanen, met zanger en uithangbord Dave Grohl, komen voor de vierde keer naar Rock Werchter. Ze speelden er ook al een concert in 1996, 2005 en 2017.

De nieuwste tournee van de Foo Fighters, die hun elfde studioalbum ’But Here We Are’ presenteert, brengt de band na de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland naar Europa, waaronder dus ook Werchter. Foo Fighters sluit het festival volgend jaar af. Het wordt de eerste keer dat de band live in ons land speelt sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10 uur. Pre-registreren, wat een eerdere toegang geeft tot festivaltickets, kan vanaf nu.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/foo-fighters-eerste-headliner-van-rock-werchter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels