HomeNieuwsEntertainmentFlorence uit ‘Blind Getrouwd’ over haar liefdesleven: «Op dat vlak ben ik...

Florence uit ‘Blind Getrouwd’ over haar liefdesleven: «Op dat vlak ben ik misschien een seutje»

Hoewel ze een mooi koppel vormen, lijken weinig mensen te geloven in een vervolg voor Florence en Jiri. Dat kan liggen aan het feit dat er maar weinig affectie tussen hen te bespeuren valt. «Dat heeft niet met preutsheid of zo te maken», klinkt het.

Op sociale media vrezen heel wat kijkers dat het experiment niet goed afloopt voor Florence en Jiri als ze niet snel wat meer toenadering tot elkaar zoeken. Dat begrijpt Florence, al wou ze het niet anders. «Wel, we hadden in het begin al besproken dat we het kalm aan zouden doen. Bij het jetskiën bijvoorbeeld moesten we elkaar vastpakken. Dat was ons eerste echte fysieke contact. Het voelde ook best goed aan. Maar soms gaf hij dan een kneepje, en dat was wel te veel voor mij. Dat heeft niet met preutsheid of zo te maken. Nadien hebben we daar een gesprek over gehad. Dat de lichamelijke toenadering vooral van mijn kant moest komen en niet te veel van zijn kant», vertelt ze in TV Familie.

Niet meteen kussen

De 29-jarige spoedverpleegkundige legt uit dat dat altijd een beetje moeizamer is gegaan bij haar. «Dat fysieke blok ik liever wat af, tot ik me daar 100% comfortabel bij voel. Als vrijgezel heb ik in het uitgaansleven ook nooit meteen iemand gekust of zo. Op dat vlak ben ik misschien een seutje. (lacht) Ik moet écht iemand eerst beter leren kennen. Al is die eerste indruk natuurlijk belangrijk», luidt het.

Geruststelling

En haar eerste indruk van Jiri was niet slecht, zo beweert ze. «Als je mijn exen ziet… Daar is geen rode draad wat het uiterlijk betreft. Er moet gewoon een klik zijn. Voor mij maakt het minder uit hoe iemand eruitziet. Karakter en charisma, da’s belangrijk. En ik vond Jiri een mooie man, dat wel. Zelf ben ik dus nogal gereserveerd. Bij mij duurt het meestal iets langer om verliefd te worden. Al was de basis er wel bij Jiri. Hij is empathisch, begripvol en toont respect. Dat was voor mij een grote geruststelling», klinkt het.

Verrassing

Afwachten dus wat het wordt tussen hen. Zullen de kijkers gelijk krijgen of niet? «Oh, daarvoor moet je blijven kijken. Maar ik begrijp dat de kijkers nu al zulke conclusies trekken. Wanneer ik ons nu op televisie zie… Wij komen echt wel saai over. (lachje) Maar wie weet krijg je onze enthousiaste kant nog te zien en verrassen we iedereen!», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/florence-uit-blind-getrouwd-over-haar-liefdesleven-op-dat-vlak-ben-ik-misschien-een-seutje

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels