HomeNieuwsEntertainmentFans RAZEND op Famke Louise nadat ze deze walgelijke foto deelde

Fans RAZEND op Famke Louise nadat ze deze walgelijke foto deelde

De controversiële zangeres ligt wederom onder vuur. En dan drukken we ons nog zacht uit! Maar nu komt de waarheid achter de foto aan het licht. Kijk maar even onderaan het artikel!

Doorgaans weet Famke Louise haar 953.000 volgers op Instagram wel te behagen met leuke prentjes. Maar eerder deze week ging ze volgens velen stevig uit de bocht.

Vandaag stelt ze haar eigen kledinglijn voor aan het grote publiek, maar over onderstaande ‘promofoto’ is niemand te spreken. Er kwam meteen véél negatieve reactie op het plaatje en na tien minuten haalde ze de foto ook offline.

Op het beeld zien we Famke ‘shoppen’ naar bont. “Welk bontje past bij mij #kledinglijn”, plaatste ze er als beschrijving bij… ‘Bah’, ‘vreselijk’ en ‘walgelijk’ klonk het al snel. Of de dame daadwerkelijk écht bont zal gebruiken voor haar kledinglijn, valt nog af te wachten. Mogelijks gaat het om een misplaatste promostunt. De pers weet ze er alleszins wél mee te halen.

https://www.instagram.com/p/B7DoJ_nA2dn/

Update: Famke plaatste net onderstaande video online, waaruit blijkt dat ze zich schaart achter het stoppen van het gebruik van bont. Opgelet: de beelden zijn niet geschikt voor dierenvrienden!

https://www.instagram.com/p/B7G-bHQgou4/

Foto: Instagram – Bron: rtlboulevard

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels