HomeNieuwsEntertainmentFans bezorgd om Britney Spears na vierde topless post (video)

Fans bezorgd om Britney Spears na vierde topless post (video)

Britney Spears is voor de vierde keer deze week topless gegaan op Instagram, en terwijl fans de ster aanvankelijk prezen voor haar nieuwe gevoel van persoonlijke vrijheid, zijn velen nu bezorgd.

Spears deelde vrijdagavond een clip van zichzelf starend naar de camera terwijl ze haar borst bedekte met haar handen, wat doet denken aan haar vorige drie posts waarin de ster niets anders draagt dan een afgeknipte denim short op een winderige dag.

Curatele

Veel fans, die de vorige berichten van de zangeres steunden, maken zich nu zorgen over het herhaaldelijk posten van haar borsten, omdat ze geloven dat de beelden de zangeres kunnen achtervolgen nu ze vecht om een einde te maken aan haar onder curatele-stelling.

“Er is iets verdachts aan de hand,” reageerde een fan van de 39-jarige “Toxic” ster op haar laatste pikante post, een ander voegde eraan toe: “Wie is er ook heel erg bezorgd 😟 !!!!”

“Ik leef voor de dag dat de onder curatele stelling eindigt en Britney ons eindelijk de waarheid kan vertellen over wat er aan de hand is,” deelde een andere verwarde volger terwijl verschillende anderen zich afvroegen of Spears wel echt degene is die op haar social media pagina’s post of niet.

“Ik heb het gevoel dat dit privé is en zonder haar toestemming wordt gepost,” vermoedde een fan, terwijl een andere het met hem eens was: “Ik heb het gevoel dat dit door iemand anders wordt gepost.” “Zeker iemand anders heeft toegang tot haar account!!!!!!” schreef een andere bezorgde supporter. Anderen namen het wat humoristischer op en een fan merkte op: “Brit. Ik hou van je maar ik heb je hoo-ha’s meer gezien in de laatste week dan die van mezelf.”

St. Tropez

Een uur later deelde Spears een afbeelding van zichzelf met Cher in St. Tropez, waarbij ze schreef dat zij en het icoon samen op vakantie waren geweest.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Lees ook: Britney Spears poseert halfnaakt. Fans lovend: “Je breekt het internet!” (foto’s)

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels