HomeNieuwsEntertainmentFan gooit assen van eigen moeder naar Pink: «Ik weet niet hoe...

Fan gooit assen van eigen moeder naar Pink: «Ik weet niet hoe ik me hierbij voel» (video)

Artiesten krijgen tijdens optredens wel vaker ‘cadeautjes’ naar het podium gegooid: van bloemen tot onderbroeken. Een fan ging tijdens een concert van Pink in Londen echter een stapje te ver: die gooide een zakje assen van hun gecremeerde moeder naar de zangeres. «Is dit je moeder?», vroeg de zangeres verbouwereerd.

Vorige week stond zangeres Pink nog op het podium van Werchter Boutique. Intussen zet ze haar tournee verder. Zo stond ze afgelopen weekend op het British Summer Time festival in het Hyde Park in Londen. Dat concert zal ze niet snel vergeten: een fan gooide een grote zak vol poeder naar de zangeres. Het bleken de gecremeerde restanten van hun overleden moeder te zijn.


«Is dit jouw moeder?», vroeg Pink zichtbaar gechoqueerd. «Ik weet niet hoe ik me hierbij voel.» Vervolgens legde ze het zakje terug op de grond en besloot ze om het nummer gewoon verder te zetten en verder niet te veel aandacht te geven aan het incident.

Goede reactie

Op Twitter doen de beelden evenwel flink wat stof opwaaien. «Iemand gaf de assen van hun moeder aan Pink. Hebben jullie grenzen, girl what?», schrijft een Twitteraar boven de video.

«Pink ging er goed mee om, want ik zou sowieso boos zijn als iemand me zomaar hun moeders assen gaf», reageert iemand op de video. En ook: «Sommige van jullie zouden voor de rest van hun leven gebannen moeten worden van concerten.» Anderen zagen het iets meer luguber en suggereerden dat Pink het zakje had moeten «strooien over het publiek.»

Wangedrag op concerten

De laatste tijd zijn er al vaker incidenten met fans op concerten, en steeds meer artiesten reageren er ook op. Steve Lacy stampte afgelopen oktober een gsm kapot die naar zijn hoofd geworpen werd. Azealia Banks wil niet meer optreden in Australië nadat fans flesjes water naar het podium wierpen.

Wat je echt wilt weten op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/news/fan-gooit-assen-van-eigen-moeder-naar-pink-ik-weet-niet-hoe-ik-me-hierbij-voel-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels