HomeNieuwsEntertainmentFamke Louise geeft update over zwangerschap: «Wat heb je al een mooi...

Famke Louise geeft update over zwangerschap: «Wat heb je al een mooi buikje!» (foto)

De Nederlandse zangeres Famke Louise heeft op Instagram een foto gedeeld van haar bolle buik. Ze laat tevens weten hoe het intussen met haar gaat.

Exact een maand geleden maakten Famke Louise (22) en haar vriend Denzel Slager (28) bekend dat ze een kindje verwachten. Hoe lang ze zwanger is en voor wanneer ze uitgerekend is, blijft onduidelijk.

Belly-update

De zangeres van onder meer ‘Vroom’ en ‘Op Me Monnie’ deelde een foto waarop haar zwangerschapsbuikje wel al duidelijk zichtbaar is. En het gaat goed met haar, zo vertelt ze. «Heftige opnamedagen en wat een hitte in de studio. Ook is dit niet de allermooiste achtergrond, maar ik wilde even een belly-update geven. Ik voel me super goed en ik kan binnenkort eindelijk wat leuke projecten lanceren. Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad en ik wens iedereen alvast een fijn weekend», klinkt het.

Complimenten

Haar volgers zijn enorm blij voor haar. «Prachtige foto, Famke! Geniet van je zwangerschap», «Wat heb je al een mooi buikje», «Zo trots op jou», «Dat wordt een mooie baby», en «Je doet het zo goed, Famke», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/famke-louise-geeft-update-over-zwangerschap-wat-heb-je-al-een-mooi-buikje-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels