HomeNieuwsEntertainment'Fallout'-ster Ella Purnell verbaast fans met bikiniplaatjes: "Ze straalt!" (foto's)

‘Fallout’-ster Ella Purnell verbaast fans met bikiniplaatjes: “Ze straalt!” (foto’s)

De populariteit van Ella Purnell is recent aanzienlijk gestegen.

De 27-jarige actrice is momenteel te zien in ‘Fallout’, een serie op Amazon Prime. De geweldige reeks, gebaseerd op het gelijknamige videospel, doet het met maar liefst 8.5/10 bijzonder goed op IMDb.

Ook Ella Purnell, die hoofdpersonage Lucy MacLean vertolkt, weet te scoren. De laatste tijd krijgt ze een hele hoop nieuwe fans binnen op Instagram. Ginds staat de teller momenteel op 1,1 miljoen volgers.

Wie de pagina van de dame bekijkt, merkt dat ze geregeld nieuwe beelden uit haar dagelijkse leven deelt. Ook foto’s van een tijdje geleden krijgen plots nieuwe reacties. Zo ook onderstaand album, waarin we Ella Purnell zien poseren in een mooie blauwe bikini. “Mijn mama moest deze plaatjes van mij maken”, staat er te lezen.

“Ze straalt!”

Aan lovende reacties geen gebrek. “Ze straalt”, klinkt het. “Wat een mooie ogen”, gaat het verder. “Zo sexy”, besluit een laatste volger nog. Hoog tijd dus om eens een kijkje te nemen naar wat Ella Purnell allemaal op Instagram plaatst. En druk waar mogelijk op het pijltje naar rechts om meer beelden te zien.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels