HomeNieuwsEntertainmentEva Daeleman: “Zo moe dat zelfs 10 uur slapen niet meer genoeg...

Eva Daeleman: “Zo moe dat zelfs 10 uur slapen niet meer genoeg is”

De voormalige radiopresentatrice Eva Daeleman vertelt in een bericht op Instagram dat ze de laatste tijd vaak moe is en ze niet uitgeslapen raakt. “Ik probeer zo goed mogelijk naar mijn lichaam te luisteren”, klinkt het.

Eva Daeleman ruilde haar woonplaats Mechelen een half jaar geleden samen met haar vriend in voor Oostende in haar zoektocht naar meer rust in haar leven. De 29-jarige gewezen radiostem worstelde enkele jaren geleden immers met een burn-out en depressie.

Geen kinderen

Daeleman deelde donderdag op Instagram een bericht waarin ze meegeeft dat ze de laatste tijd niet meer uitgeslapen raakt. “De laatste tijd zooo moe dat zelfs 10 uur slaap niet genoeg is. Ik probeer zo goed mogelijk naar mijn lichaam te luisteren, al is dat vaak gemakkelijker gezegd dat gedaan. Vanochtend al de zee ingedoken en genoten van (iets te) woelige golven. En nu rustig wat werken, kwartaalaangifte voorbereiden (zelfstandigen, do you feel me?) en vanavond de laatste lezing voor de zomer. Only human. Just a little tired. Ben ik de enige? (En dan hebt ge nog geen kinderen… grmbl. ik wéét het)”, schrijft ze.

Het bericht Eva Daeleman: “Zo moe dat zelfs 10 uur slapen niet meer genoeg is” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels