HomeNieuwsEntertainmentEva Daeleman stopt als presentatrice bij radiozender MNM

Eva Daeleman stopt als presentatrice bij radiozender MNM

Radio-dj Eva Daeleman neemt afscheid van MNM en VRT. Ze wil zich focussen op haar yogastudio ‘Studio Stil’.

“Goedemiddag, het is 21 december, ik heb een geheim dat ik graag met jullie wil delen. Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, vertelde Eva vanmiddag aan de luisteraars van MNM. Daarna volgt een verrassende boodschap van de radiopresentatrice.

“Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan”

“Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio en er was De langste liefde”, gaat Daeleman verder.

“Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Het is een moeilijke keuze, maar die doen je vaak het meeste groeien.” Ook op Instagram deelde de actrice het nieuws vandaag mee.

Yogalessen

Nadat Eva een burn-out en een depressie kreeg, ontdekte ze de wereld van yoga. Ze opende een eigen yogastudio ‘Studio Stil’ in Mechelen en zal zich nu toeleggen op de yogalessen. Daarnaast wil ze met haar project ‘Iedereen Stil’ voor meer welzijn op de werkvloer zorgen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels