HomeNieuwsEntertainmentEr komt een tweede seizoen van ‘Big Little Lies’

Er komt een tweede seizoen van ‘Big Little Lies’

De bekroonde HBO-serie ‘Big Little Lies’ krijgt officieel een tweede seizoen. De hoofdrolspelers Nicole Kidman and Reese Witherspoon hebben al getekend.

Oorspronkelijk zouden er slechts zeven afleveringen van ‘Big Little Lies’ uitgebracht worden, maar het succes was groter dan verwacht. De miniserie mocht maar liefst acht Emmy-Awards in ontvangst nemen. Daarom besloten de makers om met zeven nieuwe afleveringen een tweede seizoen te produceren.

Jaloezie en geheimen

Het eerste seizoen vertelt het verhaal van drie moeders in Californië met een schijnbaar perfect leven, maar op de achtergrond speelt er jaloezie en zijn er heel wat geheimen. Met de nieuwe afleveringen kunnen kijkers zich hier verder in verdiepen.

“Ik ben blij om opnieuw te kunnen werken met dit getalenteerde team”, vertelt hoofdrolspeelster en co-producer Reese Witherspoon. “Het geeft ons de kans om dieper te graven in de levens van deze intrigerende en verwarde families en meer van hun verhalen aan het publiek te tonen.”

Indrukwekkende cast

Wanneer de opnames van start gaan, is nog niet bekend. Wel zouden Nicole Kidman en Reese Witherspoon opnieuw getekend hebben voor een rol in de dramareeks. Ook Shailene Woodley, Alexander Skarsgard en Laura Dern zullen waarschijnlijk weer deel uitmaken van de cast.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels