HomeNieuwsEntertainmentEmma Heesters verbaast volgers in uitgesneden bikini: «Kan het onderstukje nóg kleiner?!»...

Emma Heesters verbaast volgers in uitgesneden bikini: «Kan het onderstukje nóg kleiner?!» (foto)

De Nederlandse zangeres Emma Heesters lokt heel wat reacties uit met een bikinifoto die ze deelde op Instagram. Sommigen hebben hun bedenkingen erbij, al nemen anderen het meteen voor haar op.

Emma Heesters geniet momenteel van een zalige vakantie in de Malediven. De 27-jarige zangeres, die we vooral kennen van ‘Rendez-vous’ en ‘Zwaartekracht’, maakt haar Instagramvolgers jaloers met een foto waarop ze in het water poseert met palmbomen op de achtergrond.

Kritiek

De ex-vriendin van voormalig Anderlecht-speler Wesley Hoedt draagt een opvallend uitgesneden bikini. «Kan het onderstukje nóg kleiner?! De volgende stap is gewoon niets aandoen», klinkt het in de reacties. Al snel springen heel wat volgers voor Emma in de bres. «Niet zo jaloers, dat is de mode», «Je ziet toch niets, alles is bedekt», en «Ik vind het ook erg jaloers klinken. Emma heeft een fantastisch figuur», lezen we.

Complimenten

Anderen steken hun bewondering voor de zangeres niet onder stoelen of banken. «Die Hoedt realiseert zich niet wat hij heeft laten lopen», «Staat je goed!», «En dan ben jij niet uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland…», en «Wow, je ziet er prachtig uit, geniet ervan!», luidt het nog.

Instagram CtbabdfB2b-


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/emma-heesters-verbaast-volgers-uitgesneden-bikini-kan-het-onderstukje-nog-kleiner-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels