HomeNieuwsEntertainmentEmi uit ‘Boer zkt Vrouw’ deelt foto van bolle buik: "Zo mooi...

Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ deelt foto van bolle buik: “Zo mooi zwanger!”

Emi Pellarin, die een relatie heeft met aardappelboer Kim, heeft een foto gedeeld waarop haar ronde buik al goed te zien is. «Je straalt!», is de algemene teneur in de reacties.

Wie ‘Boer zkt Vrouw’ twee jaar geleden gevolgd heeft, herinnert zich ongetwijfeld aardappelboer Kim nog. Hij zocht de liefde via het datingprogramma, vond die aanvankelijk bij Ginny, maar ging uiteindelijk resoluut voor Emi. Met succes, want inmiddels hebben ze trouwplannen en is Emi in verwachting van hun eerste kindje, dat uitgerekend is voor februari.

Genieten

De 24-jarige brunette zit dus al over de helft van haar zwangerschap. Haar buikje is inmiddels al goed gegroeid, zo is te zien op een foto die ze deelde op Instagram. «Uw buikje is zo mooi», wordt er gereageerd. «Geniet van elk moment», «Dat gaat een gelukkig kindje worden», «Zo mooi zwanger!», en «Je straalt!», klinkt het verder.

Instagram Czy8ETAMfsl


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/emi-uit-boer-zkt-vrouw-deelt-foto-van-bolle-buik-zo-mooi-zwanger

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels