HomeNieuwsEntertainmentÉlodie Ouédraogo: “Droeg tien jaar aan een stuk dezelfde string”

Élodie Ouédraogo: “Droeg tien jaar aan een stuk dezelfde string”

Het was prachtig om te zien, dat Élodie dan tóch de pijn verbeet en zich waagde aan een optreden in ‘Dancing with the Stars’. Misschien kwam het wel door haar geluksstring…

In de eerste aflevering van het dansprogramma op VIER moest Élodie Ouédraogo nog forfait geven omdat ze last had van een gebarsten rib. Dat de 37-jarige ex-atlete beschikt over tonnen vechtlust bewees ze door in de tweede aflevering dan toch het beste van zichzelf te geven.

Peking 2008

Uit beelden van tijdens de repetities blijkt nu dat haar lingerie er voor iets tussen zou kunnen zitten. De goedlachse partner van cartoonist Jeroom maakte er immers een sport van om tijdens haar gouden loopjaren steedse dezelfde string en kousen te dragen. Ook toen ze op 22 augustus 2008 een gouden medaille behaalde op de Olympische Spelen in Peking.

“Ik had een bepaalde routine. Ik had bijvoorbeeld hetzelfde soort kousen en dezelfde string aan. Maar als je dat tien jaar aan een stuk doet… Dat zag er op het einde niet meer uit. Er bestaan foto’s waarop Jeroom en ik mijn kousen aan het naaien waren voordat ik een wedstrijd moest lopen. Die waren zo versleten, maar ik wou geen ander paar kousen aan”, klinkt het.

Dus stelde ze haar danspartner Sander voor om diezelfde string ook tijdens hun performance te dragen. Dat wordt komende vrijdag om 20.35 extra hard uitkijken…

 

Het bericht Élodie Ouédraogo: “Droeg tien jaar aan een stuk dezelfde string” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels