HomeNieuwsEntertainmentEline uit ‘De Mol’ deelt pakkende boodschap voor haar overleden kind: «Hij...

Eline uit ‘De Mol’ deelt pakkende boodschap voor haar overleden kind: «Hij brengt jou dichterbij dan ooit»

Eline Michiels heeft op Instagram een aangrijpende boodschap gedeeld naar aanleiding van het overlijden van haar eerste zoontje. «Hij verzacht niet de snijdende pijn bij het denken aan wat kon zijn», klinkt het.

Anderhalf jaar geleden verloren Eline Michiels en haar partner Steve hun zoontje Eugène anderhalve maand na zijn geboorte. In juli van dit jaar beviel Eline van een zoontje dat luistert naar de naam Norbert. Een lichtpuntje, al blijft de pijn van het verlies van haar eerste kind nazinderen. «Mijn lieve, kleine Eugène. Vandaag zou je anderhalf zijn, maar jouw broer is met zijn 7 weken en 1 dag al ouder dan jij ooit zal zijn. Een andere moeilijke dag om te schrappen van de lijst ‘die hebben we dan ook weer gehad’», schrijft ze op Instagram.

Snijdende pijn

De 31-jarige politie-inspecteur, die in 2017 ontmaskerd werd als ‘De mol’, legt uit dat de komst van Norbert de pijn verzacht, maar dat het verlies altijd moeilijk zal blijven. «Het is gelukkig waar wat ze zeggen. Het verzacht. Norbert verzacht. Maar hij verzacht niet het verdriet. Hij verzacht niet de snijdende pijn bij het denken aan wat kon zijn, de opkomende tranen bij het zien rondhuppelen van leeftijdgenootjes. Hij verzacht niet het nooit ophoudende gemis en de denkbeeldige toekomstperspectieven die altijd met ons zullen meegroeien.»

Mijlpaal

«Hij verzacht wel het gemoed. Hij laat mijn hart weer smelten van trots. Ik kan weer moederen en mijn liefde voor twee, geven aan één. Hij droogt de tranen sneller en maakt mijn lach echter. Hij brengt jou dichterbij dan ooit, terwijl je steeds langer van ons bent verdwenen. 7 weken en 1 dag, nietszeggend voor velen, een mijlpaal voor ons. Een mijlpaal waar het voor jou stopte en waar het hopelijk voor jouw kleine broer allemaal nog moet beginnen. Ik zie jullie ontzettend graag, allebei, want met de komst van jouw broer werd mijn liefde niet gedeeld door twee, maar verdubbeld vóór twee», besluit ze.

Instagram Cwrqatatx12


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/eline-uit-de-mol-deelt-pakkende-boodschap-voor-haar-overleden-kind-hij-brengt-jou-dichterbij-dan-ooit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels