HomeNieuwsEntertainmentDochter van Wesley Sonck maakt indruk met bikinifoto: «Meest aantrekkelijke vrouw van...

Dochter van Wesley Sonck maakt indruk met bikinifoto: «Meest aantrekkelijke vrouw van ons land»

De dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck, Amy, heeft enkele vakantiefoto’s gedeeld waarop ze in bikini poseert. Haar volgers overladen haar met complimenten.

Amy Sonck vertoeft momenteel op vakantie in de Spaanse stad Almería. Daar lopen de temperaturen momenteel op tot 30 graden, dus is het er puffen en zweten geblazen. Het mag dan ook niet verbazen dat de 21-jarige studente bedrijfsmanagement uit Aalst opteert voor een bikini, meer bepaald eentje van het strandkledingmerk GUESS.

Parel

Ze deelde enkele kiekjes ervan op Instagram. «Dromerig in het paradijs», schrijft ze erbij. Lang duurde het niet vooraleer de eerste complimenten binnenstroomden. «Wat een parel», «Je ziet er stralend uit in je mooie bikini», «Ongetwijfeld de meest aantrekkelijke vrouw van ons land», «Staat je als gegoten, zo mooi», «Instagram ontploft», en «Prachtige, sexy vrouw», wordt er gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/dochter-van-wesley-sonck-maakt-indruk-met-bikinifoto-meest-aantrekkelijke-vrouw-van-ons-land

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels