HomeNieuwsEntertainmentDeze Qmusic-dj zit in quarantaine

Deze Qmusic-dj zit in quarantaine

Qmusic-dj Sam De Bruyn zit thuis preventief in quarantaine, omdat hij in rechtstreeks contact is geweest met iemand die besmet blijkt met het coronavirus. Toch is hij te horen op de radio: hij presenteert van thuis mee de Qmusic-ochtendshow.

De Bruyn verkeert in goede gezondheid, hij heeft alleen een kleine verkoudheid. Toch was het volgens hem schrikken, toen hij hoorde dat hij in direct contact was gekomen met een coronapatiënt. «Maar dan is het meteen duidelijk dat je het zekere voor het onzekere neemt», zegt hij. Dus: «Ik blijf ik in mijn kot. Omdat het moet. En ook omdat het zo hoort. Dezer dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen. Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden.»

Aparte studio

De twee andere presentatoren van de ochtendshow, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere, zitten elk in een aparte studio in Vilvoorde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb. Dat woord “quarantaine” was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt  Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden. Maar lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik wél gewoon mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren, live vanuit mijn living  met Shiva naast me

Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn) op

Het bericht Deze Qmusic-dj zit in quarantaine verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels