HomeNieuwsEntertainmentDeze knappe zangeres wordt nieuwe MNM-presentatrice

Deze knappe zangeres wordt nieuwe MNM-presentatrice

Vanavond verwelkomt MNM een nieuwe stem. Het gaat om Alexandra Gadzina, een twintiger uit Kortenberg. Ze krijgt een eigen avondprogramma.

Alexandra Gadzina zal voortaan te horen zijn op radiozender MNM. De 22-jarige Vlaamse zangeres met Poolse roots werd woensdagmorgen voorgesteld in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’.

‘MNM Late Night’

Ze presenteert het programma ‘MNM Late Night’ op maandag, dinsdag en woensdag tussen 22.00 uur en middernacht. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deel mag uitmaken van het fantastische MNM-team. Dit wordt een geweldig avontuur en ik heb er enorm veel zin in!”, klonk het.

‘Junior Eurosong’-finaliste

Net als MNM-dj’s Laura Govaerts, Evelyn De Backer en Yoren Linsen werd Alexandra Gadzina bij MNM binnengehaald nadat ze imponeerde tijdens de MNM Talentendagen. Alexandra is immers een talentvolle zangeres, en dat bewees ze al in 2011, toen ze op 14-jarige leeftijd met haar nummer ‘Big Bang’ de finale haalde van ‘Junior Eurosong’. Ze werd uiteindelijk tweede. In augustus 2017 won ze tevens de Antwerpse wedstrijd ‘Talent Der Lage Landen’.


In 2017 bracht ze live op MNM een aantal covers:


Alexandra werd met haar nummer ‘Big Bang’ tweede in ‘Junior Eurosong 2011’:

Het bericht Deze knappe zangeres wordt nieuwe MNM-presentatrice verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels