HomeNieuwsEntertainmentDaarom zijn royaltywatchers er nu écht van overtuigd dat Meghan Markle OPNIEUW...

Daarom zijn royaltywatchers er nu écht van overtuigd dat Meghan Markle OPNIEUW zwanger is (foto)

Aan speculatie rond een volgende ‘royal baby’ geen gebrek.

En de Britse royaltywatchers zijn er deze keer écht van overtuigd dat Archie, die ondertussen een half jaar oud is, weldra al een broertje of zusje zal krijgen.

Maar waarom denken ze dat nu weer? Wel, ’t heeft alles te maken met de kledij die Meghan droeg op het ‘Festival of Remembrance’. De jurk die ze daar droeg was niet bepaald in haar gebruikelijke stijl.

’t Was échter wel een outfit die in lijn ligt met wat ze droeg toen Archie nog in haar buik zat. Voeg daar nog eens de manier waarop ze haar hand op haar buik legde tijdens de gebeurtenis aan toe en je hebt genoeg redenen om aan te nemen dat er opnieuw een koninklijk wondertje op komst is. Althans, volgens de ‘kenners’.

Maar wacht! Da’s nog niet alles… ’t Feit dat ze plots ook haar haarstijl wijzigt, zou een handig trucje zijn om de aandacht af te leiden van haar eventuele bolle buikje. Dat zou Kate Middleton destijds ook gedaan hebben toen ze zwanger was. En ook Harry zou wat prijs gegeven hebben… Hij toonde namelijk ‘bijzonder veel interesse’ voor families met twee kinderen tijdens een bezoek aan militaire families… Hij zou daar ook gevraagd hebben hoe het voelt om een tweede kindje te krijgen en welke invloed dat heeft op het gezin, weet ‘Het Nieuwsblad’ te vertellen.

Foto: AFP – Bron: Het Nieuwsblad

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels