HomeNieuwsEntertainmentDeze dame verdient de kost als 'professionele zeemeermin': "Mijn limiet? Mijn blaas!"...

Deze dame verdient de kost als ‘professionele zeemeermin’: “Mijn limiet? Mijn blaas!” (foto/video)

Felicia Flaherty is haar naam. En de 26-jarige dame uit Maryland (Verenigde Staten) zit geregeld in het water.

Nog op zoek naar een leuke, nieuwe job? Wel, misschien geeft Felicia wel inspiratie. De dame verdient namelijk de kost als professionele zeemeermin!

Recent werd ze nog verkozen tot ‘Miss Mermaid USA’. Ze is dan ook zeer geliefd binnen haar toch wel opmerkelijke branche. Met veel plezier geeft ze aan Daily Star een woordje uitleg.

“Mijn limiet? Mijn blaas!”

In een interview verklapt ze dat haar staart zo’n 2.300 dollar (da’s omgerekend een kleine 2.000 euro) gekost heeft. En ook over haar werkuren praat ze openhartig. “Meestal duurt een set ongeveer een uurtje en vaak doe ik meerdere sets per dag”, aldus de dame.

Maar geruime tijd in het water vertoeven, is natuurlijk niet evident. En zo’n staart trek je niet eventjes snel uit… “Mijn fysieke limiet is meestal mijn blaas, helaas. Je mag ook echt niet plassen in zo’n tank”, vult Felicia openhartig aan.

Verjaardagsfeestjes

Maar waar moet ze dan juist gaan optreden? “Je kan verjaardagsfeestjes doen of je kan bijvoorbeeld een act uitvoeren in een aquarium. Je kan ook ‘levende decoratie’ zijn… Ik zit in tanks over het hele land”, klinkt het.

Op Instagram heeft ze zo’n 14.200 volgers. Ze deelt geregeld prachtige foto’s en filmpjes, waarvan we jullie er graag als uitsmijter wat tonen. Kijk maar:


Foto: still YouTube – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels