Vind ons op

Zita

‘Temptation’-Aylin deelt zeldzame foto zonder make-up: «Daarom vind ik make-up zo leuk»

Entertainment

‘Temptation’-Aylin deelt zeldzame foto zonder make-up: «Daarom vind ik make-up zo leuk»

Tijdens een vragenuurtje op Instagram heeft Aylin uit ‘Temptation Island’ een make-uploze foto gedeeld. Ze beantwoordt tevens enkele andere leuke vragen.

Aylin deed samen met Efrain mee aan het verleidingsavontuur. Of ze uiteindelijk een koppel bleven, weten we vanavond pas. Maar intussen deed ze een vragenuurtje op Instagram.

Glitters op gezicht

Daarin vroeg iemand waarom ze zoveel make-up draagt. «Ik schilderde en tekende altijd en misschien dat ik make-up zetten daarom zo leuk vind. Ik vind het gewoon geweldig om glitters op mijn gezicht te zetten. In de winter draag ik ook vaak meer make-up dan in de zomer. Maar ik vind het soms ook heerlijk om make-uploos te zijn», reageert ze. En ze voegt er meteen een foto bij waarop ze geen make-up draagt.

Niet zwanger

Iemand anders vroeg haar of ze zwanger is. Daar antwoordde ze erg duidelijk op. «Ik ben niet zwanger! Ik zou graag eerst willen trouwen voor ik zwanger ben. En nee, ik ben ook nog niet ten huwelijk gevraagd», knipoogt ze.

Ze kreeg tevens de vraag of ze een borstvergroting heeft laten doen. «Nee ook niet», besluit ze.

Instagram Stories / @aylinhayret

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-aylin-deelt-zeldzame-foto-zonder-make-daarom-vind-ik-make-zo-leuk

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top