HomeNieuwsEntertainmentDemi Lovato mag deze week het ziekenhuis verlaten

Demi Lovato mag deze week het ziekenhuis verlaten

Popster Demi Lovato zou deze week het ziekenhuis mogen verlaten. Voorlopig heeft ‘Sorry Not Sorry’-zangeres nog last van hoge koorts en misselijkheid, maar als die problemen achter de rug zijn, hoopt haar intieme kring dat ze naar een afkickcentrum gaat. 

De entourage van Lovato heeft ermee gedreigd haar te laten vallen als ze zichzelf niet incheckt in een afkickkliniek. “Ze gaat sterven als ze zichzelf niet herpakt en dat willen ze niet op hun geweten hebben”, aldus een insider aan showbizzsite TMZ.

Showbusiness 

Het is een week geleden sinds Lovato thuis bewusteloos werd aangetroffen met een vermoedelijke overdosis. Sindsdien verblijft ze in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. Na zes jaar clean te zijn van alcohol en drugs, zou ze enkele maanden geleden terug stevig hervallen zijn. Volgens vrienden en familie kan ze enkel definitief beter worden als voorgoed de showbizzwereld verlaat. “Maar niemand heeft iets te zeggen over Demi want ze doet met haar geld wat ze wil. Uiteindelijk moet ze zelf beslissen of ze naar rehab wil of niet.”

Het bericht Demi Lovato mag deze week het ziekenhuis verlaten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels