HomeNieuwsEntertainmentDemi Lovato laat voor het eerst van zich horen na overdosis

Demi Lovato laat voor het eerst van zich horen na overdosis

Popster Demi Lovato heeft meer dan een week nadat ze werd opgenomen met een overdosis iets van zich laten horen op sociale media. Ze bedankt haar fans en wil benadrukken dat ze zal blijven vechten. “Ik ben God dankbaar dat ik nog leef”. 

In een persoonlijke boodschap op Instagram geeft Lovato toe dat haar ziekenhuisopname te maken heeft met haar verslavingsproblemen. “Ik heb nooit gelogen over mijn problemen en jammer genoeg gaan ze ook niet onmiddellijk weg. Ik ben God dankbaar om mij in leven te houden. Dank je aan al mijn fans, mijn familie en mijn entourage om mij in deze moeilijke periode te steunen. Zonder jullie zou ik dit allemaal niet aankunnen. Ik zal altijd blijven vechten.”

Sober

De 25-jarige zangeres scoorde recent nog de hit ‘Sober’ waarin ze toegaf ze na zes jaar niet langer clean was. Niet lang daarna vond een bodyguard haar bewusteloos na een nacht feesten en werd ze met een overdosis opgenomen in het ziekenhuis. Haar ex-vriend Wilder Valderrama is haar al die tijd meerdere keren komen bezoeken.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Het bericht Demi Lovato laat voor het eerst van zich horen na overdosis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels