HomeNieuwsEntertainmentDemi Lovato hervalt in verslaving

Demi Lovato hervalt in verslaving

De Amerikaanse zangeres Demi Lovato heeft in een nieuw nummer toegegeven dat ze niet langer nuchter is. De ster voert al jaren een strijd tegen haar alcohol- en drugsverslaving. Nu geeft ze toe hervallen te zijn.

Met een Instagrampost maakte Lovato bekend dat ze een nieuw lied had gereleaset. “Mijn waarheid”, schreef ze erbij. Niemand had de release van de song zien aankomen. En al zeker niet de boodschap die de zangeres meegeeft. “Mama, het spijt me. Ik ben niet meer nuchter”, klinkt het.

My truth… #sober out now

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Feestende Demi

De videoclip begint met beelden uit de oude doos. We zien vrienden en familie van de zangeres en een feestende Lovato. Wanneer de zangeres begint te zingen, komt enkel de tekst in beeld. Ze veronschuldigt zich bij haar ouders en fans omdat ze hervallen is in haar verslaving. “Aan zij die me nooit verlaten hebben, het spijt me. Ik wil een rolmodel zijn, maar ben ook maar een mens”, zingt ze.

Zes jaar nuchter

De zangeres sukkelt al lang met een alcohol- en drugsverslaving en heeft een lange weg afgelegd om die te overwinnen. Ze was daar steeds zeer open over. In maart dit jaar vierde de ster dat ze zes jaar geen alcohol of drugs gebruikt had. Dat deelde ze in een Instagrampost.

Het bericht Demi Lovato hervalt in verslaving verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels