HomeNieuwsEntertainmentMelania Trump schopt tegen schenen met opmerkelijke jas

Melania Trump schopt tegen schenen met opmerkelijke jas

De Amerikaanse first lady Melania Trump heeft met haar outfit heel wat controverse veroorzaakt toen ze een bezoek bracht aan een opvangcentrum voor vluchtelingenkinderen. ‘I really don’t care, do u?’, stond er te lezen op haar jas.

Melania Trump bracht gisteren een verrassingsbezoek aan een detentiecentrum in Texas, waar kinderen van vluchtelingen opgevangen worden nadat ze gescheiden zijn van hun ouders.

De beslissing van de Amerikaanse president om de kinderen te scheiden, veroorzaakte wereldwijd heel wat ophef. Maar ook na het bezoek van Melania was er heel wat kritiek. Niet op het bezoek zelf, maar wel op de opmerkelijke kledingkeuze van de first lady.

Toen ze in Washington naar Texas vertrok, droeg ze een groene jas met de woorden ‘‘I really don’t care, do u?’ op. Die boodschap schoot bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat en veroorzaakte ophef op de sociale media.

Eens in Texas aangekomen, had Melania een andere outfit aan. Maar bij haar terugkeer in Washington droeg ze opnieuw die groene jas. Journalisten spraken haar erop aan, maar ze negeerde hun vragen.

#ItsJustAJacket

“Het is een jas. Het was geen verborgen boodschap. Na het belangrijke bezoek aan Texas vandaag, hoop ik dat de media er niet voor zullen kiezen om aandacht te schenken aan een jas”, liet de woordvoerster van de first lady weten.  Ze tweette later een gelijkaardige boodschap met de hashtags #SheCares en #ItsJustAJacket.

Volgens Donald Trump was het vooral een uithaal naar de “Fake News Media”. “Melania heeft geleerd hoe oneerlijk die zijn en het kan haar echt niet langer schelen!”, liet hij weten op Twitter.

Het bericht Melania Trump schopt tegen schenen met opmerkelijke jas verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels