HomeNieuwsEntertainmentDemi Lovato biedt haar fans gratis therapiesessies aan

Demi Lovato biedt haar fans gratis therapiesessies aan

Demi Lovato wil fans die met mentale problemen kampen een hart onder de riem steken. Tijdens haar concerttour biedt de 25-jarige zangeres daarom gratis groepstherapie aan. 

Voor elke show geeft ze ook het woord aan een inspirerend persoon die een motivatiespeech komt geven. Dit heeft Lovato verteld toen ze te gast was bij Good Morning America. Ze werkt daarvoor samen met CAST Centers, een gezondheidsorganisatie die haar behandelde toen ze kampte met verslavingen.

Taboe

De voormalige Disney-ster heeft zelf geen gemakkelijke jeugd gehad. Ze worstelde met een eetstoornis, depressies en bipolariteit, iets waar ze het nog steeds moeilijk mee heeft en openlijk over praat.

“Ik weet hoe belangrijk het is om mijn platform te gebruiken om anderen te helpen. Het delen van mijn verhaal inspireert anderen hopelijk om ook te durven praten over hun mentale gezondheid. Ze moeten weten dat ze niet alleen staan en dat ik er voor ze ben”, zei ze eerder al.

Lovato heeft er haar missie van gemaakt om het taboe rond mentale gezondheid te doorbreken. “Er zijn zoveel mensen die hiermee kampen, dat het juist bespreekbaar moet zijn.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels