HomeNieuwsEntertainmentKhloé Kardashian kijkt uit naar verliezen zwangerschapsgewicht

Khloé Kardashian kijkt uit naar verliezen zwangerschapsgewicht

De carrière van de Kardashian-clan is bijna volledig gebouwd op één ding: hun uiterlijk. Het is dan ook geen verrassing dat Khloé Kardashian niet echt gelukkig is met haar lichaam nu ze zwanger is. “Ik kan bijna niet wachten tot ik mijn oude lichaam terug heb”, schrijft ze in een blog gelezen door People.

“Tijdens mijn zwangerschap ben ik niet zo streng voor mezelf. Ik verlang naar van alles en gun mezelf dat echt wel. Ik ben wel al gemotiveerd om het gewicht kwijt te raken als de baby er eenmaal is”, verklaart de realityster. De 33-jarige Amerikaanse is in blijde verwachting van haar eerste kind met basketballer Tristan Thompson.

Daarnaast blijft de Kardashian-telg gewoon sporten tijdens haar zwangerschap, iets wat haar op veel kritiek kwam te staan. Verschillende critici beweren op sociale media dat haar sportsessies niet gepast zijn voor een moeder in spe. “Voor mensen die ineens denken dat ze artsen zijn: mijn dokter en ik communiceren. Mijn work-outs zijn goedgekeurd én aanbevolen”, zo beet Khloé destijds van zich af.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels