HomeNieuwsEntertainmentDeborah uit ‘Temptation Island’ verbluft volgers met bikinifoto: «Mooi!»

Deborah uit ‘Temptation Island’ verbluft volgers met bikinifoto: «Mooi!»

Deborah Leemans droomt op Instagram weg naar warmere tijden. Toen ze nog op Ibiza zat, bijvoorbeeld. Haar kiekje van toen zorgt meteen voor bewondering bij haar fans.

Waar is de tijd dat Deborah Leemans en Tim ‘Timtation’ Wauters nog meededen aan ‘Temptation Island’? Wel, zo’n vijf jaar geleden. Hun passage bleef verre van onopgemerkt omdat Tim bezweek voor de charmes van Cherish en zijn verlovingsring voor Deborah bijgevolg in het kampvuur belandde.

Nieuwe liefdes

Inmiddels hebben ze allebei een nieuwe partner. Tim is samen met Sofie en werd vorige zomer voor het eerst papa, van een zoontje genaamd Finn. Deborah is heel gelukkig met haar vriend Bruno (42), zaakvoerder van Pasta Vespa.

Ibiza

In oktober trok het koppel naar Ibiza, waar ze genoten van het zomerse weer. Nu deelde de 30-jarige brunette een kiekje van toen op Instagram. «In Ibiza was het beter», schrijft ze erbij. «Wauw, knappe meid», «Mooi», «Leeeeuk!», en «Ma gij babe!», reageren haar volgers enthousiast.

Instagram Cpawuf8IoTQ


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/showbizz/deborah-uit-temptation-island-verbluft-volgers-met-bikinifoto-mooi

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels