HomeNieuwsEntertainmentDe Niro noemt Trump opnieuw een idioot

De Niro noemt Trump opnieuw een idioot

Op een speech in Los Angeles heeft acteur Robert De Niro de Amerikaanse president Donald Trump opnieuw als een idioot bestempeld. Trump was niet toevallig toen ook in de stad.

Tijdens een speech die De Niro gaf voor het Fulfillment Fund, een organisatie die hoger onderwijs promoot, haalde de ‘Goodfellas’-acteur uit naar Trump. “Hoger onderwijs is belangrijk, maar educatie zonder menselijkheid is onwetendheid. Kijk naar onze president. Hij is hoger opgeleid, maar is nog steeds een idioot”, klonk het.

Op de avond van de speech was naast De Niro ook Trump aanwezig in Los Angeles. De president was er voor het eerst sinds zijn eedaflegging. Op zijn trip ging The Donald wederom geen straffe uitspraak uit de weg, want hij vergeleek er mensen die illegaal de grens oversteken met professionele bergbeklimmers.

Niet de eerste keer

Ondanks wat velen zouden denken, heeft Trump inderdaad een hogere opleiding genoten. Hij haalt zijn jaren op de Wharton School of the University of Pennsylvania maar al te graag aan om te bewijzen hoe slim hij is. Zo omschreef hij de school als “super geniaal spul” en zichzelf als “een erg slimme kerel”.

De Niro is met zijn uitspraken dan ook weer niet aan zijn proefstuk toe. In januari zei hij in een speech nog dat Trump een “fucking idioot” en een “fucking dwaas” was. Tijdens een toespraak in mei vergeleek hij het huidige presidentschap met een ‘tragische, domme komedie’ en de dag voor de eedaflegging noemde hij Donald Trump een idioot.

Het bericht De Niro noemt Trump opnieuw een idioot verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels