HomeNieuwsEntertainmentDanira Boukhriss reageert gevat op WALGELIJK bericht van volger: "Bedankt voor het...

Danira Boukhriss reageert gevat op WALGELIJK bericht van volger: “Bedankt voor het complimentje” (video)

Op Instagram deelt presentatrice Danira Boukhriss een bericht van een volger. Nadien geeft ze er ook nog op gevatte wijze een reactie op.

Instagram is dé plek waar beroemdheden en fans met elkaar in contact kunnen komen. Vaak verloopt dat prima, maar geregeld sturen volgers ronduit walgelijke berichtjes naar bekende figuren. Het overkwam recent ook Danira Boukhriss, zo blijkt. Op haar pagina deelt ze een screenshot van het bewuste bericht. “Aaaawww mensen zijn zo lieffffffff”, plaatst ze bij onderstaand album. In dat album zien we dus eerst het bericht van de ‘fan’. “Nu lijk je nog meer op een aap”, had laatstgenoemde aan Danira laten weten…

“Bedankt voor het complimentje”

Wat volgt is Danira’s reactie op het bericht. ’t Gaat om een filmpje waarin ze een ‘aap’-filter gebruikt. “Bedankt voor het complimentje. Ik moet zeggen… ik zie het nu ook wel eigenlijk, de gelijkenis… Peace”, reageert ze gevat. Echte fans van Danira zijn er snel bij om te reageren op het voorval. “Mensen toch 😢”, zucht Kim Van Oncen. “Maar enfin 🤨”, vult Kevin Janssens aan. “Goed gereageerd”, besluit een laatste volger nog. Hoog tijd om een kijkje te nemen. En druk op het pijltje naar rechts om Danira’s reactie te zien.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels