HomeNieuwsEntertainmentDaarom wordt Lady Gaga’s make-uplijn nog voor verschijning geprezen

Daarom wordt Lady Gaga’s make-uplijn nog voor verschijning geprezen

Lady Gaga is van alle markten thuis. Ze verwierf bekendheid dankzij haar zangkunsten en ook haar acteerdebuut in ‘A Star is Born’ werd warm onthaald. Nu waagt de Amerikaanse zich ook aan een eigen make-uplijn, Haus Beauty. Hoewel de producten nog moeten verschijnen, wordt Lady Gaga nu al geprezen.

Make-up heeft als doel om je huid wat egaler te maken, om je sterktepunten in de verf te zetten, om je creativiteit de vrije loop te laten… Toch worden campagnebeelden vaak nog extra bewerkt, totdat er geen lijntje of porie meer te zien is. Lady Gaga had daar blijkbaar genoeg van en doet het resoluut anders.

Geen Photoshop

In de eerste beelden die tot nog toe op Instagram verschenen, zien we zowel de zangeres zelf als enkele modellen voorbijkomen. Ze dragen uiteraard allemaal Haus Beauty op hun gezicht, maar toch is er nog iets anders wat opvalt. De foto’s tonen geen gladgestreken gezichten, maar in plaats daarvan zijn er kleine oneffenheden te zien. Niets opvallend – zowel Lady Gaga zelf als de modellen zijn gezegend met een mooie huid – maar toch een belangrijk detail. Wil je zelf wat Haus Beauty op je gezicht smeren, dan is het wel nog ven wachten: een exacte verschijningsdatum is er voorlopig nog niet.

Het bericht Daarom wordt Lady Gaga’s make-uplijn nog voor verschijning geprezen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels