Vind ons op

Zita

Entertainment

Couleur Café dikt line-up aan met zestien nieuwe namen

Het Brusselse muziekfestival Couleur Café maakt zestien nieuwe namen bekend die van vrijdag 24 juni tot zondag 26 juni zullen optreden in het Ossegempark, in de schaduw van het Atomium. Op tien weken van het festival krijgt de affiche zo stilaan vorm.

Eén nieuwe naam op vrijdag: Blackbird Soundsystem, dat de rootsvibes naar de Dub Stage van Couleur Café brengt. Op zaterdag keert Niveau 4 terug, het hoogsteigen project van Couleur Café, voor het beste uit de Belgische rapscene. Niveau 4 bestaat dit jaar uit Rare Akuma, Dushime, NARKO T, Shaka Shams, Stace, Roswein, RonnyHuana, Commander Spoon en Echt. Zij krijgen op het podium ondersteuning van twee jazzbands. De Amerikaanse rapper Bas mag zich ook op zaterdag opmaken voor een bezoek aan Brussel, net zoals de Jamaicaanse reggaezangeres Lila Iké.

Op de afsluitende dag van Couleur Café is het de beurt aan de getalenteerde samplemeester Manudigital en zijn MC Caporal Negus. Wie graag danst op tropische sounds kan terecht bij Cimafunk. Op zondag mag de hiphop niet ontbreken en geven het Britse rap- en grime-talent AJ Tracey en de Zambiaans-Australische grande dame Sampa The Great het beste van zichzelf.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/couleur-cafe-dikt-line-aan-met-zestien-nieuwe-namen

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top