HomeNieuwsEntertainmentBadpakfoto van Katja Schuurman lokt heel wat reacties uit: «Je decolleté ziet...

Badpakfoto van Katja Schuurman lokt heel wat reacties uit: «Je decolleté ziet er raar uit!»

Een foto ter promotie van de nieuwe ‘Costa!!’-film heeft voor discussie gezorgd. Sommigen vinden dat het decolleté van Katja Schuurman er nogal vreemd uitziet.

Volgende week komt er een remake uit van de cultfilm ‘Costa!’ uit 2001. Uiteraard vertolkt Katja Schuurman daarin opnieuw de rol van Frida. De 47-jarige actrice deelde een promotiefoto op Instagram, maar al snel fronsten verschillende volgers de wenkbrauwen.

Photoshop-blunder

Zo vermoeden sommigen dat er iets misgegaan is bij het bewerken van het kiekje. «De bovenkant van je badpak lijkt heel raar. Verkeerd gefotoshopt», «Ik zou niet al te blij zijn met deze foto als ik Katja was», en «Je decolleté ziet er raar uit. Normaal zie je wel een streepje tussen de borsten», klinkt het in de reacties.

Verduidelijking

Katja nam de tijd om te reageren op de ‘commotie’. «Ik lig in een band. Er is niet veel gefotoshopt, dus dan zie ik er gewoon gek uit (al zag ik net dat mijn rechterbeen er wat typisch uitziet). Ah joh, het is maar een foto. Het gaat om de film. En die is echt erg leuk geworden!», antwoordt ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/badpakfoto-van-katja-schuurman-lokt-heel-wat-reacties-uit-je-decollete-ziet-er-raar-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels