HomeNieuwsEntertainmentClara Cleymans openhartig over orgasmes moeten faken: "Dat is écht verschrikkelijk" (video)

Clara Cleymans openhartig over orgasmes moeten faken: “Dat is écht verschrikkelijk” (video)

Clara was, samen met haar één maand oude dochter Romy, op bezoek bij Alex Agnew.

Voor zijn podcast ‘Welcome to the AA’, nodigt Alex wekelijks een bekend figuur uit voor een lange én openhartige babbel.

Deze keer was het dus de beurt aan Clara Cleymans. Er werd uitbundig gesproken over humor, het ouderschap en nog vele andere boeiende, leuke en minder leuke onderwerpen. Zo ook over ‘seks hebben voor de camera’. Dat dat niet altijd even gemakkelijk is, kan ook Clara beamen.

“Ok, ja, is goed…ik doe dat wel”

“Je repeteert zo’n seksscène in het begin met badjas aan. Dan zeggen de mensen van het geluid dat het voor de volgende repetitie wel interessant zou zijn als je al eens het geluid maakt dat je gaat maken, zodat ze weten hoe luid ze het moeten zetten. Ik moest ‘klaarkomen’ in de scène. “Ok, ja, is goed…ik doe dat wel” zeg je dan, maar dat is wel op een moment waarop je nog niet ingeleefd aan het spelen bent, maar je moet dan wel… ‘Aaah aah’… Dat is echt verschrikkelijk, dat is zó sterven”, laat Clara weten.

We hebben voor de gemakkelijkheid onderstaand filmpje even klaargezet op het moment dat het over dit onderwerp gaat, maar we raden écht aan om een paar tassen koffie klaar te zetten en integraal naar de podcast te luisteren en te kijken. Wederom sterk werk van Agnew en zijn gast van dienst, Clara in dit geval.

Foto: still – Bron: YouTube-kanaal ‘AlexAgnewOfficial’/HUMO.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels