HomeNieuwsEntertainmentCandice uit ‘Blind Getrouwd’ draagt opvallend kleedje: «Mooi, maar precies wat te...

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ draagt opvallend kleedje: «Mooi, maar precies wat te klein» (foto)

Candice Martens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, was onlangs van de partij op een ‘Blind Getrouwd’-reünie. Ze droeg een kleedje dat ze zelf ontworpen heeft en krijgt er heel wat reacties op.

Candice Martens deed twee jaar geleden mee aan ‘Blind Getrouwd’ – toen ze gekoppeld werd aan Marijn – maar ook met enkele deelnemers van andere edities kan ze het goed vinden. Ze deelde een kiekje op Instagram van een ‘Blind Getrouwd’-reünie waarop onder meer ook Dziubi en Brecht, Winnie en Jonah, en Nuria en Stijn te zien zijn. «What a night! Fantastische ‘Get together again’-avond», schrijft ze erbij.

Rood van de liefde

Heel wat volgers complimenteren de 33-jarige ‘bom van Beveren’ met haar rode jurk, die van haar eigen hand is: kledingwebshop ‘FAZENNA by Candice’. «Je staat beeldig met dat kleed! Waw», «Gewoon prachtig», «Candice, je bent super mooi met dit prachtige kleedje», «Knap gezelschap», en «Mooi rood van de liefde», lezen we onder meer in de reacties. Een enkeling fronst dan weer de wenkbrauwen. «Mooi kleedje, maar precies wat te klein», klinkt het. «Niet te klein», antwoordt een andere volger. «Te grote borsten dan», wordt er vervolgens geknipoogd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram ClwWYqXrEQs


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/candice-uit-blind-getrouwd-draagt-opvallend-kleedje-mooi-maar-precies-wat-te-klein-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels