HomeNieuwsEntertainment‘Black Panther’ en ‘Stranger Things’ vallen in de prijzen op MTV-awards

‘Black Panther’ en ‘Stranger Things’ vallen in de prijzen op MTV-awards

Zondagavond hebben de jaarlijkse MTV-awards plaatsgevonden. De Marvel-film ‘Black Panther’ werd uitgeroepen tot beste film. De Netflix-reeks ‘Stranger Things’ won de prijs voor beste serie. 

Het blijft prijzen regenen voor ‘Black Panther’. De Marvelproductie werd op de MTV-awards namelijk verkozen tot beste film. Daarnaast kreeg acteur Chadwick Boseman twee awards voor zijn vertolking van de hoofdrol. Michael B. Jordan kreeg de prijs voor de beste schurk. “Ik ben in shock. Ik dacht dat deze prijs gegarandeerd naar Roseanne Barr zou gaan”, reageerde de Black Panther-acteur. Daarmee verwees hij naar de recente racistische uitlatingen van Barr op Twitter.

Keeping Up With The Kardashians

‘Stranger Things’ won de prijs voor beste serie. Millie Bobby Brown, die de rol van Eleven vertolkt, ging met de award voor beste prestaties aan de haal. De Netflix-serie sleepte in totaal vier prijzen in de wacht.

Verder mocht Lady Gaga een award in ontvangst nemen voor haar documentaire ‘Gaga: Five Foot Two’. Het realityprogramma ‘Keeping Up With The Kardashians’ kreeg de prijs voor beste realityserie. Kim Kardashian en haar moeder Kris Jenner waren van de partij om de award op te halen.

Het bericht ‘Black Panther’ en ‘Stranger Things’ vallen in de prijzen op MTV-awards verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels