Vind ons op

Zita

Entertainment

‘BGT’-jurylid Amanda Holden viert haar vijftigste verjaardag… in haar blootje! (foto’s)

Actrice en presentatrice Amanda Holden, die we vooral kennen als ‘Britain’s Got Talent’-jurylid, viert vandaag haar vijftigste verjaardag.

En dat zullen haar fans op Instagram zéker geweten hebben. Daar pakt de dame namelijk uit met een wel zeer gewaagde foto.

“Hoe is dit kunnen gebeuren? Een halve eeuw… De tijd vliegt… Bedankt voor alle lieve berichtjes! Mijn man Chris en mijn prachtige dochters hebben me enorm verwend vandaag en ze zijn nog niet gestopt. Mijn vrienden hebben de meest hilarische berichtjes en cadeautjes (op)gestuurd en hebben zo deze dag extra speciaal gemaakt”, opent ze op een eerdere foto uit een heuse ‘verjaardagsreeks’.

“Heel jaar feest”

“Ik kan niet wachten om dit op grootse wijze te vieren zodra het allemaal weer kan. Ik ben het hele jaar 50 jaar oud en dat gaan we dus ook een heel jaar vieren! Zoek steun bij je geliefden. ’t Is bijna voorbij”, hint ze naar de coronacrisis.

Fans laten geen kans onbenut om te reageren op de plaatjes. “Je bent prachtig”, klinkt het. “Je bent ongelooflijk knap. Geniet van jouw verjaardag”, gaat het verder. “Adembenemend”, besluit een andere volger nog. Kijk maar:

Foto: Instagram

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top