HomeNieuwsEntertainmentBekijk de eerste beelden uit het nieuwe seizoen ‘Ex On the Beach:...

Bekijk de eerste beelden uit het nieuwe seizoen ‘Ex On the Beach: Double Dutch’

Voor fans van ‘Temptation Island’ is het einde in zicht. De serie nadert de laatste aflevering. Geen nood, want het nieuwe seizoen ‘Ex On the Beach: Double Dutch’ komt er aan.

Vanaf zondag 6 mei laat ‘Ex On the Beach: Double Dutch’ je genieten van acht Nederlandse en Vlaamse singles die de vakantie van hun leven beleven in Thailand. De makers van de serie hebben al een tipje van de sluier opgelicht door enkele pikante beelden te delen met de wereld. In de teaser zijn vooral billen, borsten, zon, zee en strand te zien. De ideale mix om je elke zondag warm te krijgen om te kijken naar het derde seizoen van de reeks.

‘Ex On the Beach: Double Dutch’ is een programma dat is overgewaaid uit Amerika. Singles worden op een exotisch eiland gedropt en beleven er de tijd van hun leven. Tot de exen van deze nietsvermoedende feestvierders het feestje komen verstoren. Sommigen zijn uit op wraak, anderen willen het goedmaken met hun ex. Drama en humor verzekerd.

Telenet en Proximus

Het derde seizoen zal te zien zijn op MTV. De zender is in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Wie de vorige afleveringen nog niet gezien heeft, kan ze makkelijk vinden. De eerste twee seizoenen van ‘Ex On the Beach: Double Dutch’ zijn hier te vinden.

Het bericht Bekijk de eerste beelden uit het nieuwe seizoen ‘Ex On the Beach: Double Dutch’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels