HomeNieuwsEntertainmentBarbie uit ‘Oh Oh Cherso’ legt uit waarom ze zelfmoordpoging ondernam

Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ legt uit waarom ze zelfmoordpoging ondernam

Samantha de Jong heeft in een Instagrambericht meer uitleg gegeven over haar zelfmoordpoging afgelopen woensdag. Daarin vertelt ze onder meer dat ze onder enorme druk staat.

De 29-jarige realityster, bekend als Barbie uit de Nederlandse realityserie ‘Oh Oh Cherso’, sprong woensdagmiddag van het balkon in haar woning in Scheveningen. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze herstelt van een gebroken pols en bekken.

Haar zelfmoordpoging kwam voor haar vriend Maron Hill onverwacht aan, want de laatste maanden ging het net beter met de Jong, die zich na een overdosis drugs in augustus succesvol liet behandelen in een Schotse verslavingskliniek.

“De media maken me kapot”

Vrijdag liet de Jong in een Instagrambericht weten wat haar tot een wanhoopsdaad dreef. “Goedemorgen, lieve mensen. Ik wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat. Ik heb er een gebroken pols aan overgehouden en mijn bekken is gebroken. Nogmaals: iedereen heeft een oordeel over mij. Dat mag je best hebben, maar niemand weet wat ik meemaak in mijn leven.”

“Ook ik heb veel verdriet, en al helemaal over mijn kinderen en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden. Alle instanties die in je nek zitten, je continu bewijzen tegenover roddels die verspreid worden en die niet waar zijn. De media maken je gewoon helemaal kapot. Ik hoef hier niet de zielige uit te hangen, maar oordeel niet als je van iemands leven niets weet. Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten”, klinkt het.

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op het gratis nummer van de Zelfmoordlijn, 1813 of op zelfmoordlijn.be.

Het bericht Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ legt uit waarom ze zelfmoordpoging ondernam verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels