HomeNieuwsEntertainmentAxel Daeseleire kondigt spijtig nieuws aan over zijn relatie met Jess Donckers

Axel Daeseleire kondigt spijtig nieuws aan over zijn relatie met Jess Donckers

Pijnlijk nieuws uit de showbizzwereld. Axel Daeseleire en Jess Donckers zijn uit elkaar. Dat liet hij zich ontvallen in Humo.

Het sprookje tussen Axel Daeseleire en model Jess Donckers is uit. De 50-jarige acteur had het in een interview met Humo over zijn “ex-plusdochter Laura”, de dochter van Jess (37). In het interview betreurt de ‘Auwch’-acteur het feit dat hij nooit vader is geworden. “Ik heb het gezien bij vrienden en bij mijn broers, wat het met je doet om vader te worden, en ik heb Laura, mijn ex-plusdochter die ik doodgraag zie. En ik besef nu wel dat het iets onvergelijkbaars is, een kind hebben. Dat ik dat misschien wel mis in mijn leven. Het is geen schrijnende wonde, hoor, ik barst van contentement. Maar de mooiste creatie die je kunt maken, heb ik niet gemaakt, en dat is jammer”, klinkt het in Humo.

Vader zonder het te weten

Een vriend van Axel kwam plots te weten dat hij vader was toen er een 18-jarige aan zijn deur stond en hem vertelde dat hij zijn zoon is. Intussen hebben de twee een goede band. “Wel, ik zou het echt gewéldig vinden als mij dat zou overkomen. Dus ja, een kleine oproep: wie vermoedt dat ik zijn of haar natuurlijke vader ben, mag zich melden. Ik reserveer alvast een restaurantje, en daarna gaan we pinten drinken”, besluit hij.

Axel en Jess kondigden in 2016 aan dat ze een koppel waren. Ze waren toen al een jaar samen.

Laura, dochter van Jess Donckers en ex-plusdochter van Axel Daeseleire:

Het bericht Axel Daeseleire kondigt spijtig nieuws aan over zijn relatie met Jess Donckers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels