HomeNieuwsEntertainmentAstrid Coppens heeft haar slag binnengehaald

Astrid Coppens heeft haar slag binnengehaald

Na 2,5 jaar procederen heeft Astrid Coppens haar gelijk gehaald in de rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan. Bryan beweerde dat Coppens inkomsten verzweeg in de scheidingsovereenkomst en eiste daarom twee miljoen euro van haar. Maar daar zal hij geen cent van zien.

Dat oordeelde de rechter, die geen bewijzen kon vinden om de beweringen van Bryan te staven. Voor Astrid Coppens een hele opluchting: maandelijks zag zij tienduizenden euro’s aan advocatenkosten van haar rekening verdwijnen.

Zware jaren

“Eindelijk een beetje positief nieuws voor mijn dochter”, aldus Marc Nuyens, de vader van Astrid in Het Laatste Nieuws. “De voorbije jaren waren bijzonder zwaar voor haar. We hopen dat die man voorgoed uit het leven van mijn kinderen verdwijnt.”

Zelf geniet Astrid op dit moment met volle teugen van een vakantie in ons land, samen met haar nieuwe man Bram Coppens. “Gerechtigheid is eindelijk geschied”, reageert ze zelf op het nieuws.

Bullenbak

Voor ‘den John’ betekent die uitspraak echter heel slecht nieuws. Volgens Keith Fink, Astrids advocaat, zit hij financieel volledig aan de grond. “John is niets waard zonder Astrid. Het is een echte bullenbak.”

 

Het bericht Astrid Coppens heeft haar slag binnen gehaald verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels