HomeNieuwsEntertainmentAngelina Jolie heeft wel een héél vreemde fetish in bed: «Ik weet...

Angelina Jolie heeft wel een héél vreemde fetish in bed: «Ik weet niet wat mij bezielde»

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie vertelt in een openhartig interview dat ze een opvallende seksfetish heeft. «Toen ik daarvan likte, raakte ik opnieuw opgewonden», klinkt het.

Vampiers bestaan nog steeds niet echt, maar Angelina Jolie komt wel in de buurt. De 46-jarige actrice van onder meer ‘Maleficent’ en ‘Mr. & Mrs. Smith’ wordt blijkbaar opgewonden van bloed. En dat trekje heeft ze al heel lang. «Al toen ik de eerste keer seks had, kwam er bloed aan te pas. Ik weet niet wat mij bezielde. Maar nadat mijn toenmalige vriendje en ik klaar waren, greep ik een mes en sneed ik in zijn arm. Toen ik daarvan likte, raakte ik opnieuw opgewonden. Daarop sneed hij mij ook. Pas dan was er plots échte passie. Bloed maakt iets heel raars los bij mij…», lezen we in TV Familie.

Bloed drinken

Ook actrice Megan Fox (35) en muzikant Machine Gun Kelly (31), die zich onlangs verloofden, zijn gefascineerd door bloed. Zo dronken ze elkaars bloed bij hun verloving. Maar daar blijft het niet bij, want blijkbaar gebruiken ze het ook in bed. «We zijn een soort van seksvampiers, denk ik. Allebei vinden we bloed iets heel erotisch hebben. We worden opgewonden van de smaak, de kleur… Het bloed van je geliefde drinken, da’s voor ons iets bijzonder sensueels», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/angelina-jolie-heeft-wel-een-heel-vreemde-fetish-bed-ik-weet-niet-wat-mij-bezielde

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels