Vind ons op

Zita

Panel van ‘The Masked Singer’ krijgt akelig cadeutje van nieuw personage: «What the f*** is dat?!» (video)

Entertainment

Panel van ‘The Masked Singer’ krijgt akelig cadeutje van nieuw personage: «What the f*** is dat?!» (video)

«Vandaag is mijn intrede in de show en speciaal daarvoor heb ik iets meegebracht. Een verrassing voor het panel.» Zo spreekt het nieuwe personage Schorpioen voor het eerst. Om zijn komst te vieren, bracht hij of zij wel een heel vies cadeau mee voor het panel van The Masked Singer: «Dat leeft echt! Zot! Oh my god!», riep Ruth Beeckmans.

The Masked Singer zit vol verrassingen, zoveel is zeker. Dat hebben speurders Ruth Beeckmans en Julie van den Steen aan den lijve mogen ondervinden. Nu vrijdag maakt een nieuwe Masked Singer zijn intrede in de show en die ging in een video van VTM de twee speurneuzen al even verrassen met een bijzonder cadeau.

Een ijzingwekkende verrassing

De mysterieuze man of vrouw trok de loge van Ruth en Julie binnen en liet er een giftige indringer achter: een levende schorpioen. Waarop de dames het uitschreeuwden. «Dat leeft echt! Zot! Kom zien! Kom zien! Oh my god!», riep Ruth het uit. «What the fuck is dat? Wat is dat? Wat is dat? Doe dat weg!», gilde Julie door de gangen. Een verrassing die de dames zich nog lang zullen herinneren. Met de giftige groetjes van… Schorpioen.

Op het volledige kostuum van Schorpioen is het nog even spannend afwachten tot vrijdag 28 januari wanneer zijn giftige angel aan het dansen en zingen gaat.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/panel-van-masked-singer-krijgt-akelig-cadeutje-van-nieuw-personage-what-f-dat-video

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top