HomeNieuwsEntertainmentAn Lemmens deelt walgelijke verzoeken van jongens: “Kleine Hoeyberghskes in de maak”

An Lemmens deelt walgelijke verzoeken van jongens: “Kleine Hoeyberghskes in de maak”

VTM-presentatrice An Lemmens heeft op Instagram uitgehaald naar enkele jongens die ranzige verzoeken deden. “Door die walgelijke berichten heb ik soms geen zin om mijn inbox open te doen”, klinkt het.

An Lemmens krijgt dagelijks te maken met oneerbare voorstellen. Die komen niet alleen van volwassen mannen, maar ook van jongeren. De afgelopen dagen kreeg het 39-jarige ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid enkele vuile verzoeken van jongens die jonger zijn dan zestien jaar. Ze deelde hun berichten op Instagram en noemde hen “Kleine Hoeyberghskes in de maak”, waarmee ze verwijst naar plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, die momenteel onder vuur ligt na een seksistische lezing op de UGent.

“Mooiere borsten dan mijn vriendin”

Zo stuurde een jongen haar het volgende: “Wil je me ontmaagden?”, waarop Lemmens sarcastisch antwoordde: “Allee, hij vraagt het nog beleefd”. Een andere vroeg wanneer hij met haar eens op date mocht “want je borsten zijn mooier dan die van mijn vriendin”. “Uw vriendin zal lachen wanneer ik haar dit doorstuur”, zuchtte Lemmens. Nog een ging al wat verder in zijn fantasie. “Zet uw voeten hier tegen. Uw teentjes helemaal onder de cum”, schreef hij. “Gewoon nee”, walgde Lemmens.

Gelukkig ook veel positieve berichten

Lemmens betreurt het feit dat ze dergelijke zaken zo vaak tegenkomt in haar privéberichten en daardoor de positieve dingen soms mist. “Door die walgelijke berichten die ik élke dag in mijn dm’s vind, heb ik soms geen zin om mijn inbox open te doen. Terwijl er zoveel andere, lieve mensen zijn die wél zinnige dingen sturen en die een antwoord verdienen”, besluit ze.

Instagram Stories / @anlemmensofficial
Instagram Stories / @anlemmensofficial
Instagram Stories / @anlemmensofficial
Instagram Stories / @anlemmensofficial
Instagram Stories / @anlemmensofficial

Het bericht An Lemmens deelt walgelijke verzoeken van jongens: “Kleine Hoeyberghskes in de maak” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels