HomeNieuwsEntertainmentActrice krijgt negatieve commentaar op deze prachtige borstvoedingsfoto. Maar ze laat zich...

Actrice krijgt negatieve commentaar op deze prachtige borstvoedingsfoto. Maar ze laat zich NIET kennen! (foto’s)

Eind oktober bracht 32-jarige actrice Shay Mitchell, die we kennen uit ‘Pretty Little Liars’ en ‘You’, een wolk van een dochter ter wereld. Atlas Noa, genaamd.

Met veel trots plaatst ze de laatste tijd geregeld leuke prentjes van haar moederschap op Instagram. Maar daar is blijkbaar niét iedereen even blij om…

Op onderstaande (overigens prachtige) borstvoedingsfoto, kreeg Shay de nodige commentaar. En die was niet alleen positief… “Stop met het delen van onrealistische foto’s van het moederschap”, reageerde iemand. Verder klonk het nog dat borstvoeding geven tot de ‘privésfeer’ behoort. Andere kwatongen beweerden dan weer dat Shay de foto enkel deelde om ‘de media te halen’.

https://www.instagram.com/p/B55aQdsFDTh/

Op minstens één van dergelijke reacties, moest Shay toch even iets van het hart. “Ik heb in babyboeken het deel gemist waarin gezegd wordt dat ik oogcontact moet behouden met mijn dochter terwijl ze drinkt in plaats van een geweldig moment dat we samen hadden, vast te leggen. Laat me alsjeblief weten waar ik jouw ouderschapshandleiding kan downloaden. Ik ga er meteen mee aan de slag”, antwoordt Shay gevat. En gelijk heeft ze!

https://www.instagram.com/p/B551a_Ml1m3/
https://www.instagram.com/p/B4iiTGbF0KK/
https://www.instagram.com/p/B3QLIbTls_7/
https://www.instagram.com/p/B1cCcltlfQ8/

Foto: Instagram – Bron: Flair.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels