HomeNieuwsEntertainmentAmy Sonck over naaktfoto die circuleert: «Velen denken nog steeds dat ik...

Amy Sonck over naaktfoto die circuleert: «Velen denken nog steeds dat ik dit ben»

De dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck, Amy, heeft duidelijkheid gegeven over een naaktfoto die de ronde doet en waarvan sommigen vermoeden dat het om haar gaat.

Vorig jaar werd er in Snapchat-groepen een foto gedeeld van een blonde vrouw die in de badkamer met ontblote borsten een selfie neemt. «Voor de liefhebbers: de tetjes van ons Amy», stond er onderaan bijgeschreven. Amy gaf destijds al aan dat het geen foto van haar was, maar nu gaat ze verder in detail.

Gedaan met de roddels

De 21-jarige studente bedrijfsmanagement uit Aalst schrijft op Instagram immers dat ze te weten is gekomen wie de vrouw in kwestie is. «Op 19 februari 2021 postte ik een verhaal omtrent een naaktfoto die circuleerde van een jongedame. Velen onder jullie denken nog steeds dat ik dit ben. Dit is niet het geval. Vandaag heeft iemand mij de naam van deze dame doorgestuurd. Het gaat hier om een Amerikaanse dame, genaamd ‘megnutt02’ op Instagram. Deze foto komt van haar OnlyFans-pagina, waarvan ze bekend is. Hopelijk kunnen we bij deze de roddels voorgoed aan de kant schuiven», klinkt het.

Instagram Stories / @amysonck

De bewuste naaktfoto met de (foutieve) verwijzing naar Amy:

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/amy-sonck-over-naaktfoto-die-circuleert-velen-denken-nog-steeds-dat-ik-dit-ben

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels